Algemene Voorwaarden Website


 1.   Vestiging en bezoekadres

Den Haan Tuinmeubelen is een website van Wilma den Haan eigenaar van  Den Haan Tuininterieur Adviseur,  Delfweg 24 2211VM Noordwijkerhout. Tel: 0610924186,  KvK 81478534. BTW nr. NL00356585B90

Bezoekardes : wij maken gebruik van de winkel van Ernst Baas Tuininrichting, daar kunt u ons bezoeken. Bezoekadres : Henegouwerweg 113 2741 JZ Waddinxveen van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Gedurende de winterperiode van 28 oktober 2023 tot 29 februari 2024 kunt u ons in Waddinxveen alleen bezoeken op afspraak.

Den Haan Tuininterieur Adviseur besteedt veel zorg aan de website www.denhaantuinmeubelen.nl en is niet gebonden in geval van vergissingen.

 

 2.       Wijzigingen

Den Haan Tuinmeubelen heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die Den Haan Tuinmeubelen sluit met de koper, die een bestelling plaatst op de website en de daaraan verbonden leveringen.


3.       Koopovereenkomst

Een koopovereenkomst komt tot stand, wanneer de koper via de website bestelt en Den Haan Tuinmeubelen de bestelling aanvaardt. De bestelling wordt door middel van een e-mail bevestigd door Den Haan Tuinmeubelen aan de koper. De koopovereenkomst komt alleen tot stand wanneer de bestelling is betaald. Den Haan Tuinmeubelen is te allen tijde gerechtigd een koopovereenkomst te weigeren zonder opgaaf van redenen.

 

 4.       Aanbiedingen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Aanbiedingen gelden alleen in de aangegeven periode. Bij showroomaanbiedingen is er altijd maar één set. De eerste koper die de showroomaanbieding bestelt, krijgt de bevestigingsmail. Daarna gaat Den Haan Tuinmeubelen over tot levering. De showroomaanbieding kan niet worden geretourneerd en dienen opgehaald te worden.

 

5.       Prijzen

De prijzen, die vermeld worden op de website, worden aangegeven in Euro’s en zijn inclusief Nederlandse omzetbelasting. De prijzen kunnen onder andere veranderen als de Nederlandse Omzetbelasting verandert. De prijzen  zijn exclusief afleverkosten. Indien er een vergissing is gemaakt met betrekking tot een prijs op de website, behoudt Den Haan Tuinmeubelen zich het recht voor om deze prijs in de bevestigingsmail te wijzigen. De koper is gerechtigd na een wijziging van prijs in de bevestigingsmail,  de overeenkomst direct te ontbinden.

 

 6.       Levering

Nadat de orderbevestigingsmail is verstuurd, geschiedt de levering zo spoedig mogelijk, in overleg met de koper.

Indien Den Haan Tuinmeubelen niet binnen de afgesproken termijn kan leveren, kan de koper de overeenkomst ontbinden. De koper krijgt het geld teruggestort op het rekeningnummer waarmee de betaling heeft plaatsgevonden.

Indien de bestelde producten niet compleet uitgeleverd kunnen worden, levert Den Haan Tuinmeubelen in overleg met de koper, óf alles compleet in één keer, óf de levering geschiedt in gedeelten. De koper betaalt altijd vooraf de complete bestelling in één keer.

Den Haan Tuinmeubelen informeert de koper zo snel mogelijk wanneer de order niet volgens de afgesproken termijn geleverd kan worden.

 

 7.       Persoonsgegevens

Den Haan Tuinmeubelen en de koper hebben contact via e-mail en/of telefoon in verband met de aflevering van producten. Wij gebruiken uw e-mailadres voor het melden van wetenswaardigheden over tuinmeubelen als u daar uw goedkeuring aan geeft. Den Haan Tuinmeubelen zal deze informatie niet doorgeven aan derden.

 

 8.       Retour zenden

Na het maken van een afspraak brengt Den Haan Tuinmeubelen de bestelling zelf bij u thuis. Den Haan Tuinmeubelen pakt de bestelling uit en zet deze bij u in de tuin op de aangewezen plek. De artikelen zijn dan niet meer in de originele verpakking en kunnen daardoor niet worden geretourneerd.

Indien de levering geschiedt door derden en de artikelen bevinden zich in de  originele verpakking kan het product worden geroutineerd.

 

Het retourneren van het product geschiedt onder de volgende voorwaarden :

  • De koper bericht Den Haan Tuinmeubelen binnen 5 werkdagen door middel van een e-mailbericht,  dat het product retour komt.
  • Binnen 14 werkdagen moet het product afgeleverd zijn bij Den Haan Tuinmeubelen in Noordwijkerhout of Waddinxveen..
  • Het product moet in dezelfde staat zijn als tijdens de levering.
  • Het product mag niet buiten bewaard worden.
  • Het product mag niet gebruikt zijn.

 

Te laat verstuurde producten worden geweigerd.

 

Retournering is voor rekening en risico van de koper.

 

 9.       Terugbetaling

De terugbetaling van het retour gekomen product geschiedt tussen de 24 en 30 dagen. Het bedrag wordt teruggestort op het rekeningnummer waarmee is betaald.

 
10.   Omruiling

Indien er een verkeerd of beschadigd product geleverd is, vindt de omruiling plaats op kosten van Den Haan Tuinmeubelen. De koper dient dit te melden binnen 5 werkdagen.

Het product dient in de originele verpakking bewaard te worden en mag niet gebruikt zijn. Het product mag niet buiten bewaard worden.

Indien niet aan deze genoemde voorwaarden wordt voldaan, zal er geen omruiling plaatsvinden.

 
11.   Garantie

De garantie wordt gegeven door de fabrikant en volgens de voorwaarden van de fabrikant.

Indien de fabrikant niet meer bestaat, neemt Den Haan Tuinmeubelen deze garantie niet over.

 

Op showroomaanbiedingen wordt geen garantie gegeven.

 

Er wordt geen garantie gegeven :

  • Als het normale slijtage betreft.
  • Door verkeerd gebruik.
  • Door verkeerd bewaren/opslaan.
  • Door stormschade en/of andere extreme weersinvloeden.
  • Door derde(n) aangebrachte verandering aan het product.
 

 12.   Schade

Den Haan Tuinmeubelen is niet aansprakelijk voor schade wat voort komt door fouten in het product of  welke vorm ook van indirecte schade.

Als er toch schade optreedt, dan is Den Haan Tuinmeubelen aansprakelijk tot een beperkt bedrag van maximaal twee keer de factuurwaarde van het product.

 

 13.   Eigendom

Op het moment van levering is de bestelling betaald, de koper is op dat moment eigenaar van de bestelling en is op dat moment verantwoordelijk.

 

 14.   Nederlands recht

Het Nederlands recht is altijd van toepassing ook als de bestelling in het buitenland is afgeleverd.

 

15.   Onduidelijkheden

Als er onduidelijkheid ontstaat over de uitleg van deze algemene voorwaarden of indien zich iets voordoet wat niet genoemd is in deze algemene voorwaarden, dan dient de uitleg plaats te vinden in de strekking van de gedachten van deze algemene voorwaarden.