Parasols

Borek Rodi parasol wit vierkant en rechthoekig

Borek Rodi parasol wit vierkant en rechthoekig

€ 3.799,00


De Rodi parasol van Borek heeft een frame van aluminium in de kleur wit. De Rodi parasol kan 360 graden ronddraaien op de voet en is uitgevoerd met een opendraaier. De parasol kan ook schuin gezet worden. De parasol wordt zonder voet geleverd. Het parasolgedeelte en de Horizontale paal sluiten tegen de verticale paal als die wordt dicht gedraaid. De parasol is verkrijgbaar in de stofsoort Sunbrella en Batyline. De maat van het doek is voor de vierkante parasol 350cm. x 350cm. Voor de rechthoekige parasol 300cm. x 400cm.

Bij de Rodi parasol is een verrijdbare betonvoet verkrijgbaar.

Sunbrella is een speciaal ontwikkelde stof voor buitengebruik. Sunbrella is tot in de kern gekleurd, UV-bestendig, kleurvast en water- en vuilafstotend , schimmelwerend en bestand tegen zwembaden en zeewater. In deze stof is de Rodi parasol verkrijgbaar in de kleur wit.

Batyline is een geweven polystervezel met een PVC coating. Het is heel sterk, vormvast, rekbestendig , UV bestendig en scheurvast. De parasol wordt door de gaatjes in dit materiaal 30 % minder windgevoelig. Er schijnt ook licht doorheen. In deze stof is de Rodi parasol verkrijgbaar in de kleur wit.
-
  • Wit
  • Wit batyline

 

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Vierkante parasol : 350cm. x 350cm. Rechthoekige parasol : Breedte 300cm. Lengte 400cm. Baleinen 8

Bezorgen

Gratis bezorgen in Nederland vanaf € 300,00.

Verwante producten