Over Den Haan

Den Haan Tuinmeubelen is gevestigd in een monumentaal pand, in het centrum van Rijnsburg, aan het pittoreske grachtje de Vliet. Achter het monumentale gedeelte, bevindt zich een prachtige binnentuin waar u nog ouderwets kunt genieten van rust en stilte.

Via de binnentuin gaat u door verschillende showrooms, waar de kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen en barbecues zijn te bewonderen.

 

Het bedrijf is 45 jaar geleden opgericht door de familie Den Haan en heeft een uitstekende reputatie in de regio. Sinds 2007 wordt Den Haan Tuinmeubelen geleid door Wilma den Haan. Zij staat garant voor service en kwaliteit.

Het assortiment is met zorg samengesteld en zeer de moeite waard om met eigen ogen te komen bekijken. Het bestaat uit klassieke modellen, maar u vindt er ook landelijke, moderne - en design meubelen.

Wilt u een nog uitgebreider assortiment zien dan wij al bieden, kunnen we een afspraak maken voor een showroombezoek aan 1 van onze merken.

In het jaar 2020 starten wij al in Maart met het verkopen van heel veel showroom modellen voor zeer aantrekkelijke prijzen.

De laatste showroommodellen zijn in augustus en september nog voordeliger. De winkel moet leeg.

 

Tevens kunt u bij Den Haan Tuinmeubelen terecht voor een goed advies met betrekking tot een buitenkeuken en de bijbehorende accessoires.

De barbecue afdeling moet leeg er zijn nog interessante accesoires van Weber en Big Green Egg tegen bodemprijzen te koop. Bezoek onze winkel in Rijnsburg.

 

Den Haan

Onze winkel aan de Vliet Zuid Zijde in Rijnsburg.