Tuinmeubelen

Den Haan Tuinmeubelen sluit haar deuren in Rijnsburg, maar gaat door in Waddinxveen. Het is een ongelofelijk spannende stap geweest om in Rijnsburg te stoppen en in Waddinxveen verder te gaan. In Maart 2021 ben ik in de winkel van Ernst Baas Tuininrichting actief, het is nu juli en wat een fantastische keuze is dit geweest. Ik werk samen met een zeer enthousiast team en er zijn een paar prachtige merken bij gekomen, zoals Tuuci, Umbrosa en Atelier Vierkant.

Ook werk ik samen met de merken en kunt u met mij de showrooms van de merken bekijken op zoek naar het voor u ideale tuinameublement. Ik kom dan eerst bij u in de tuin kijken, en ga u dan adviseren waar de lounge moet komen of de eettafel. Ook adviseer ik dan welke vormen het beste in uw tuin passen en welke parasol nodig is om er veel plezier aan te beleven. Samen met u gaan we dan op zoek naar de beste inrichting voor u tuin.

Mijn bedrijf heet nu: Den Haan Tuininterieur Adviseur Mijn bezoekadres is: Ernst Baas Tuininrichting Henegouwerweg 113 Waddinxveen Telefoonnummer: 06-10924186 Mail: denhaanwilma@gmail.com

 Bent u op zoek naar informatie, wilt u iets bestellen of heeft u andere vragen aan Den Haan Tuininterieur Adviseur:

Telefoon: 0610924186

Mail: denhaanwilma@gmail.com

Graag tot ziens Wilma den Haan.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

15 per pagina

Artikelen 1 tot 15 van 310 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

15 per pagina

Artikelen 1 tot 15 van 310 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5